Nieuws


Hier plaatsen wij berichten met nieuwswaarde voor Verenigingen van eigenaars. Mocht u zelf ergens iets tegenkomen wat van waarde kan zijn, stuur ons dan een TIP.

5-12-2016

Fintec VvE beheer praat u bij over ontwikkelingen in VvE-land

Op dinsdag 13 december organiseert Fintec VvE Beheer zijn jaarlijkse informatiebijeenkomst voor Verenigingen van Eigenaars. Dit keer in samenwerking met Rijssenbeek advocaten, de marktleider op het gebied van juridische advisering van VvEs en Sikkens, al meer dan 200 jaar specialist in de fabricage van verf. De locatie van de bijeenkomst is het kantoor van Fintec VvE Beheer op de Keyserswey 89 te Noordwijk.

De bijeenkomst wordt geopend door Corbert van Rijn, directeur van Fintec. Vervolgens zullen Rijssenbeek advocaten, Sikkens en Fintec ieder een presentatie voor hun rekening nemen. De onderwerpen die aan bod komen zijn: schilderwerk groot en klein en nieuwe wet-en regelgeving voor de VvE voor wat betreft de verplichte reservering voor groot onderhoud en lenen door de VvE. Ook bespreken we de functie en handhaving van het huishoudelijk reglement en informeren we u over de (on)mogelijkheden van verhuur binnen VvEs. Denk hierbij aan tijdelijke verhuur, short stay, AirBnB en Bed & Breakfast. Dit zijn onderwerpen die tijdens onze VvE vergaderingen veel aandacht krijgen en waarvan we merken dat het mensen flink bezig houdt, aldus Corbert van Rijn. Aansluitend aan iedere presentatie is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

Voor de bijeenkomst bent u vanaf 16.30 uur welkom op het kantoor van Fintec VvE Beheer, Keyserswey 89 in Noordwijk. Het officile programma begint om 17.00 uur. Na het officile programma, dat rond 18.30 eindigt, is tijdens een informele borrel ruimschoots gelegenheid te spreken met medewerkers van Fintec VvE beheer, Rijssenbeek advocaten en Sikkens. Aanmelden kan middels het inschrijfformulier op de website van Fintec VvE Beheer. Klik hier om u direct in te schrijven. Deelname is gratis.

Terug naar het overzicht
Home > Nieuws
Algemene voorwaarden Privacy Statement Disclaimer
"Fintec VvE Beheer is onder nummer 28056062 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Den Haag"