Fintec VVE Beheer is specialist in het beheren en/of besturen van Verenigingen van Eigenaren. Een actieve en betrouwbare vastgoedbeheerder die zo'n 125 VvE's uit vooral de Bollenstreek en omgeving Leiden zorgen uit handen neemt op technisch en administratief gebied. Dat doen we met focus op service en een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.

Fintec VVE Beheer te Noordwijk is onderdeel van de ABIN groep, een dynamisch bedrijf en op het gebied van Accountancy, Belastingadvies, Audit en Financieel Interimmanagement een van de toonaangevende accountantskantoren in de regio. De afgelopen vijftien jaar zijn wij uitgegroeid tot een slagvaardige organisatie en werken wij met 100 scherpzinnige professionals met hart en ziel aan het beste resultaat voor onze cliënten.
Onze organisatie groeit en daarom zoeken wij jou!! Wij hebben plaats voor een:


Bestuurder/Accountmanager


Wat ga je doen?
De wereld van service en kwaliteit verandert en als Fintec VVE Beheer willen wij onze cliënten optimaal bedienen. Samen met onze Technische- en Financiële specialisten werk je mee aan de groei van onze organisatie, het verhogen en behouden van de klanttevredenheid. Jij bent verantwoordelijk voor het beheer en bestuur van de verenigen van eigenaren uit jouw portefeuille en het eerste aanspreekpunt voor alle bestuur- en commissieleden. In deze rol heb je te maken met een grote diversiteit aan vragen en situaties. Jaarlijks organiseer je een vergadering met iedere VvE, waarin afspraken worden gemaakt om de VvE op een goede wijze te beheren. Je hebt dan ook regelmatig in de avonduren een vergadering van jouw VvE's. Met jouw affiniteit op bouwkundig en op financieel vlak ben je in staat deze vergaderingen in goede banen te leiden en alle besluiten adequaat op te pakken. Bij Fintec krijg je de kans om jezelf én onze VvE portefeuille verder te ontwikkelen.

Wat moet je kunnen?
Je bent zelfstandig met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en je voelt je prettig in zowel de uitvoerende- als de adviserende rol. Je kunt uitstekend communiceren, hebt overtuigingskracht en bent klantgericht. Je hebt een afgeronde HBO-opleiding, minimaal drie jaar werkervaring, ervaring met het bestuurlijke beheer van VvE's en het leiden van vergaderingen. Bij voorkeur heb je een technische achtergrond.

Wij hebben veel te bieden
Bij ons kun je rekenen op een verantwoordelijke, zelfstandige functie met alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Geen dag is hetzelfde! Je komt te werken in een enthousiast, dynamisch, ervaren en collegiaal team.

Eerst informeren of meteen solliciteren:
De afdeling HR neemt graag de tijd om jouw vragen persoonlijk te beantwoorden. Je kunt ons tijdens kantooruren bellen (071-3619318) of mailen naar onderstaand e-mailadres. Geen vragen? Dan kijken wij uit naar jouw sollicitatie mét cv.

Fintec VVE Vastgoed Beheer B.V.
Keyserswey 89, 2201 CX Noordwijk
E-mailadres: pz@abin.nl
Voor meer informatie of onze andere vacatures: www.abin.nl

Algemene voorwaarden Privacy Statement Disclaimer
"Fintec VvE Beheer is onder nummer 28056062 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Den Haag"