Fintec VVE Beheer is specialist in het beheren en/of besturen van Verenigingen van Eigenaren. Een actieve en betrouwbare vastgoedbeheerder die zo'n 125 VvE's uit vooral de Bollenstreek en omgeving Leiden zorgen uit handen neemt op technisch en administratief gebied. Dat doen we met focus op service en een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.

Fintec VVE Beheer te Noordwijk is onderdeel van de ABIN groep, een dynamisch bedrijf en op het gebied van Accountancy, Belastingadvies, Audit en Financieel Interimmanagement een van de toonaangevende accountantskantoren in de regio. De afgelopen vijftien jaar zijn wij uitgegroeid tot een slagvaardige organisatie en werken wij met 100 scherpzinnige professionals met hart en ziel aan het beste resultaat voor onze cliënten.
Teneinde onze organisatie verdere professionele invulling te geven en door het vertrek van een collega zijn wij op zoek naar een:

Financieel Medewerker/Samensteller Jaarrekening

24 tot 40 uur per weekWat ga je doen?
De wereld van service en kwaliteit verandert en als Fintec VVE Beheer willen wij onze cliënten optimaal bedienen. Samen met onze Technische- en Financiële specialisten werk je mee aan de groei van onze organisatie, het verhogen en behouden van de klanttevredenheid. Als Financieel medewerker/Samensteller Jaarrekening ben je medeverantwoordelijk voor het bestuurlijke- en administratieve beheer van de verschillende VvE's. Je beheert de volledige verwerking van de financiële- en administratieve processen, waaronder het samenstellen van de jaarrekeningen en het opstellen van de periodieke rapportages. Als onderdeel van het opstellen van de jaarstukken, controleer je de betreffende VvE administratie, maak je begrotingen en verzorg je afrekening van de verwarmingskosten. Ook draag je zorg voor de beantwoording van vragen van de besturen en de kascommissies van de VvE's over de jaarstukken die je hebt opgesteld. Naast het beheer van VvE, beheren wij ook vastgoed voor beleggers en stel je voor hen tussentijdse rapportages en huurafrekeningen op. Tevens ondersteun je de accountmanager vastgoed bij het beheren van de portefeuille.

Wat wordt er van je verwacht? Wat moet je kunnen?
Om binnen ons team te passen heb je boekhoudkundige kennis en een cijfermatig inzicht. Ook heb je meerdere jaren werkervaring in een vergelijkbare functie, waarbij het samenstellen van jaarrekeningen een belangrijk onderdeel is. Ervaring met VvE-beheer en het voeren van meerdere administraties is een vereiste. Kennis of ervaring met het software-systeem Twinq is een grote pré. Je hebt (bij voorkeur) een afgeronde HBO of WO opleiding richting Accountancy/Bedrijfseconomie of bent nog studerend voor SPD.

Wij hebben veel te bieden
Bij ons kun je rekenen op een verantwoordelijke, zelfstandige functie met alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Geen dag is hetzelfde! Je versterkt de afdeling en komt te werken in een enthousiast, dynamisch, ervaren en collegiaal team.

Eerst informeren of meteen solliciteren:
De afdeling HR neemt graag de tijd om jouw vragen persoonlijk te beantwoorden. Je kunt ons tijdens kantooruren bellen (071-3619318) of mailen naar onderstaand e-mailadres. Geen vragen? Dan kijken wij uit naar jouw sollicitatie mét cv.

Fintec VVE Vastgoed Beheer B.V.
Keyserswey 89, 2201 CX Noordwijk
E-mailadres: pz@abin.nl
Voor meer informatie of onze andere vacatures: www.abin.nl

Algemene voorwaarden Privacy Statement Disclaimer
"Fintec VvE Beheer is onder nummer 28056062 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Den Haag"