De verantwoordelijkheden van een VvE


Fintec werkt voor Verenigingen van Eigenaars. En dan met name voor en met het bestuur. Als bestuurder hebt u een breed takenpakket. Dat begint met de secretarieel beheer. U moet onder meer vergaderingen beleggen, notulen maken, de ledenadministratie op orde houden en verzekeringen afsluiten. Daarnaast is er de financile verantwoording, die vraagt om grote boekhoudkundige expertise, gekoppeld aan kennis van de specifieke regels voor VvEs.

Verder zorgt u als VvE voor het technisch beheer van het woningencomplex. Denk aan het inplannen en aansturen van preventief onderhoud, snel oplossen van klachten en storingen, regelen van reparaties en in veel gevallen ook de schoonmaak van collectieve ruimten.
Ten slotte vertrouwen bewoners en eigenaars er op dat hun VvE de waarde van de woningen bewaakt en indien mogelijk verhoogt.

Een zware verantwoordelijkheid voor een bestuur dat meestal gevormd wordt door vrijwilligers zonder specifieke kennis van wettelijke voorschriften en reglementen, financieel, secretarieel en/of technisch beheer. Dat is dan ook meestal de reden om Fintec in te schakelen voor beheers- en/of bestuurstaken.

Specialisten in VvE beheer


  • Full service
  • Betrouwbaar
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding
  • Vaste prijzen
  • De specialist van de Bollenstreek
  • 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar
Algemene voorwaarden Privacy Statement Disclaimer
"Fintec VvE Beheer is onder nummer 28056062 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Den Haag"