Financieel beheer voor de VvE


Niet iedereen is een geboren boekhouder. Veel verenigingen hebben daarom moeite een penningmeester te vinden. Bovendien heeft het financieel beheer van een Vereniging van Eigenaars zo zijn specifieke bijzonderheden. Bepaalde lasten kunnen hoofdelijk omgeslagen worden. Andere kostenposten gelden alleen voor individuele eigenaars of voor een kleine groep binnen het complex.

U begrijpt, het is allemaal behoorlijk complex. Maar Fintec VvE Beheer draait er zijn hand niet voor om. Onze experts verzorgen voor meer dan 100 VvEs de complete financile verantwoording. Gegarandeerd volgens de regelen der kunst.

Concrete werkzaamheden


Fintec VvE Beheer neemt u veel werk uit handen. We stellen een balans met helder kostenoverzicht op, begeleiden de kascommissie, betalen en schrijven facturen en incasseren en bewaken zowel de periodieke als de ad hoc betalingen van de leden.
Verder verstrekken we keurige tussentijdse afrekeningen van de servicekosten en sturen we nieuwe leden een overzicht van de actuele begroting. U hebt er geen omkijken meer naar, al houden we u natuurlijk wel goed op de hoogte. U houdt de eindverantwoordelijkheid!

Werken aan de waarde van uw woning


We kunnen niet genoeg benadrukken hoe belangrijk goed financieel beheer is. Een financieel sterke VvE met voldoende reserves en een gezonde balans verhoogt de waarde van uw woning. De VvE is er immers van iedereen die binnen het complex een woning bezit!
Algemene voorwaarden Privacy Statement Disclaimer
"Fintec VvE Beheer is onder nummer 28056062 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Den Haag"