Een eigen internetsite voor uw VvE


Als klant van Fintec VvE Beheer profiteert u van ouderwets goede service, maar wel in een heel modern jasje. Deze internetsite is namelijk net een ijsberg. De gemiddelde bezoeker ziet slechts het publieke deel. Onder het oppervlak zit echter nog een enorme hoeveelheid informatie: de gegevens van al onze ruim 80 VvEs, keurig afgeschermd in evenzoveel individuele sites.

Hier kunnen de bewoners met hun gebruikersnaam en wachtwoord inloggen om de algemeen toegankelijke informatie te bekijken, zoals de notulen van de ALV, de agenda en andere actuele zaken. Ook kunnen ze zelf hun persoonsgegevens in de ledenlijst aanpassen, die daardoor altijd actueel is.

Online communicatietool


De individuele VvE-sites binnen het platform van Fintec.nl zijn ook bedoeld als communicatiemiddel. Ingelogde leden kunnen op elk gewenst moment online een vraag stellen, een storing melden of een reparatieverzoek indienen. Het bestuur of het beheerderteam van Fintec zorgt dan snel voor een passend antwoord of de juiste actie.

Bestuursleden hebben toegang tot extra afgeschermde functies. Zij kunnen bijvoorbeeld heel makkelijk alle leden mailen, de site aanpassen of een mededeling plaatsen in de actualiteitenrubriek. In de toekomst kunnen we daar wellicht nog een blog- of chat-functie aan toevoegen. Uw VvE-site wordt echt een ontmoetingsplek voor n door de leden.
Algemene voorwaarden Privacy Statement Disclaimer
"Fintec VvE Beheer is onder nummer 28056062 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Den Haag"